4 Mayıs 2012 Cuma

Angry Birds'e kim 'Hayır' diyebilir ki?


Beni artık tanıdınız, tatlı deyince akan sular duruyor. Geçen çarşamba günü de çok keyifli bir etkinlik vardı. Ümraniye'de bulunan Betie's adlı atölyede birbirinden güzel tatlılara imza atıldı. aslında hem güzel hem de çok eğlenceliydiler. Aralarında kurbağa da vardı Angry Birds figürleri de vardı. rengarenk, eğlenceli figürler...Tasarım ürünleri ve birbirinden farklı aranjmanlarıyla hem göze hem de damak zevkine hitap eden Betie’s, artık yaptığı birbirinden renkli tatlı çeşitlerinin lezzet sırlarını isteyen herkesle kendi mutfağında kurduğu Lezzet Sınıfı ile paylaşıyor. Sevdiklerinizi ve kendinizi özel mesajlarla süslediğiniz tatlılarla şımartmak için Betie’s ustaları her cumartesi kursiyerleri atölyesinde ağırlıyor. Tadı kadar görüntüsüne de doyum olmayan tatlılarının yapım sırrının isteyen herkesle paylaşıldığı  Lezzet Sınıfı’nda yediden yetmişe lezzet ve yemek tutkunları bir araya geliyor. Kendi mutfağında düzenlediği temel pastacılık, cup cake-kurabiye-şeker hamuru yapımı ve figürleme eğitimleriyle Betie’s, farklı lezzetler yaratmak isteyenler için eğlenceli dakikalar vaad ediyor. 



Atölyede pandispanya yapımı, pasta kreması hazırlanması ve pasta sıvama teknikleri öğretiliyor. Şeker hamuru yapımı, hamur renklendirme teknikleri, figür çalışmaları ise “şeker hamurundan figürleme” derslerinde anlatılıyor. Ayrıca cup cake yapımı ve süslemesi, kurabiye yapımı ve süslemesi, meyve aranjmanı yapımı gibi kurslar da var. ücretler ise 100-150 TL arasında değişiyor.

'Çok lezzetliyiz' sloganı ile farklı ve kişiye özel ürünler sunan Betie’s,  değişik temalarla hazırladığı lezzet topları ile tatlı yemeyi adeta bir şölene dönüştürüyor. Yılbaşı, Sevgililer Günü, düğün, doğum günü, evlilik yıldönümü, Anneler ve Babalar Günü, baby shower, doğum gibi özel günlerde, kurumsal etkinliklerde veya sadece içinizden geldiği için sevdiklerinize hediye yollamak istediğinizde Betie’s sizin yerinize birbirinden hoş alternatifler düşünüyor. Özel karışımların nefis çikolatalarla birleştiği uğurlu lezzet topları, Betie’s’in en çok tercih edilen ürünlerinden… Damak tadınıza göre çikolatalı ve bademli olarak hazırlanabilen lezzet toplarının yanı sıra Betie’s’in zengin ürün yelpazesinde kurabiye-kek buketleri, cup cakeler ve özel tasarım pastalar yer alıyor.



Beties adres: Ihlamurkuyu Mah. Ateş Cad. No:25/A Ümraniye İstanbul
Telefon: (0216) 611 26 11

 





0 yorum:

Yorum Gönder